Kedves Barátaim, kedves Testvérek!

Idén már 20 esztendeje, hogy Isten kegyelméből Kecskemétre kerültünk gyülekezetet plántálni. Ebben az időszakban a szellemileg és fizikálisan is növekvő közösségünk számos bérleményben megfordult. Egy kis házrésztől kezdve a piarista gimnázium osztálytermén át egy irodaház emeletéig jutva 2020-ban Istenünk jónak látta, hogy megajándékozzon bennünket egy épülettel. Ez a látható világban úgy valósult meg, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város közgyűlésének jóvoltából hitéleti tevékenység céljára megkaptuk ezt az egész ingatlant itt Kecskeméten a Bethlen körúton.

A bontásra érettnek tűnő házban hamar megláttuk a csodás lehetőségeket. A gondolatainkban megszülető épület tervei egy kiváló mérnök segítségével hamar digitális papírra kerültek. A szükséges bontási munkálatok végeztével a szemünk láttára is megújulásnak indult az épület. Az építész tervek alapján egy közel ezer négyzetméteres, részben tetőtér beépítéssel rendelkező közösségi ház jön majd létre, melyben helyet kap egy 268 fő befogadására alkalmas nagyterem, 4 kisterem a gyerekeknek, tinikinek és ifiknek, 2 iroda, 1 szolgálati lakás, 3 vendégszoba valamint egy 42 fő kapacitással rendelkező oktatóterem, illetve egy közel 40 fős kávézó/klubhelyiség is.

Szívem vágya, hogy egy olyan közösségi ház épüljön fel, amely a helyi gyülekezet mellett a városnak, sőt egész Magyarországnak is áldására lesz! Amennyiben te is szeretnél ennek a csodának a részese lenni számos módon csatlakozhatsz hozzánk:

Először is kérlek imádkozz értünk. Két fő imatémánk: az Úr Jézus építse a házat, illetve legyen minden az Ő dicsőségére.

Másodszor fizikálisan is segíthetsz. Legyél kőműves, ács, festő, bármilyen építőipari szakma képviselője, vagy egyszerűen lelkes segéderő örömmel vesszük a segítségedet.

Harmadsorban pedig anyagilag is tudod a projektet támogatni, akár egyszeri, akár havi rendszerességű formában.

Kívánom életetekre Istenünk élő jelenlétét és áldását!

Üdvözlettel, Szerdi Szilárd lelkipásztor

Átutaláshoz szükséges adatok:

MPE Kecskeméti Gyülekezet
10401165-49565257-53501009
Közleményben kérjük feltüntetni: Gyülekezeti ház építésére

Külföldről történő átutaláshoz szükséges adatok:

IBAN: HU78-1040-1165-4956-5257-5350-1009
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

YouTube player