Pásztor

Szerdi Szilárd lelkipásztor

Szerdi Szilárd lelkipásztor

Sátoraljaújhelyen születtem és nőttem fel, ami a néhai Zemplén vármegye székhelye volt. Hálás vagyok Istennek a szüleimért (különös tekintettel a nagypapámra), hogy felneveltek, és támogatnak a mai napig szeretetükkel, megbecsülésükkel. Nagy ajándék számomra Isten egy nagyszerű ajándéka, a kedves feleségem, akivel 2001 ősze óta szolgáljuk Isten országát Kecskeméten, ahova a Pünkösdi Teológiai Főiskola elvégzése után küldött ki minket gyülekezet plántálására a főiskola rektora, Paul Gracza.

Három szép lányunk és egy erős fiunk van. Helvécián élünk, szeretjük a természetet, a hegyeket (sajnos elég kevés van a környékünkön) és a természetes dolgokat.

2001-től 2016-ig voltam az Országos Ifjúsági Misszió munkatársa, azóta pedig az MPE Északi Egyházkerületének vezetőjeként szolgálom Isten országát.

Hálás vagyok azért, hogy Magyarországon élhetek, és hogy magyar lehetek. Hiszem, hogy Istennek célja van ezzel az országgal és ezzel a néppel. Nagy örömmel tölt el, hogy gyakran átélhetem, hogy fontos vagyok Isten számára, és viszonozni akarom szeretetét minden lehetséges formában. Célom, hogy olyan életet éljek, amellyel dicsőséget szerezhetek Istennek. Szeretném látni, ahogy a Mindenható megérinti a gyülekezetünket és rajta keresztül a társadalmunkat, hiteles módon bemutatva az Ő hatalmát és végtelen erejét.